Welcome to our store.

Discover our latest collections and bring a splash of color into your life.

Servies voor elke gelegenheid!

Servies voor elke gelegenheid!

La Terzi Team |

Servies heb je nodig, dat is een ding wat zeker is. Maar waarvoor? Of je nou een High Tea wil organiseren, voor de feestdagen of het servies gewoon wil gebruiken voor het gezin, wij bieden verschillende sets aan voor meerdere gelegenheden!
 
1. Complete Tableware Set
Servies voor het gezin of de hele familie. Maak van je tafel een kleurrijk geheel en voorzie jezelf van alle gemakken door met deze Complete Tableware Set meteen alles wat je nodig hebt in huis te halen. We beloven je, met dit servies is elke eetgelegenheid een feestje. Schitterend voor de feestdagen!
 
2. Basic Needs Set
Begin je net met het verzamelen van servies? Of heb je gewoon niet zo heel veel nodig, maar je wil wel alle basis benodigdheden? Dan is de Basic Needs Set de ideale optie om te overwegen! Vind je dit net te weinig? Kijk ook eens naar het Nora Dots servies, perfect om samen te combineren.
3. High Tea Set
Zo gezellig en kleurrijk! De High Tea Set is perfect om natuurlijk een High Tea te organiseren, of voor een verjaardag! Verras je gasten door alle hapjes mooi op te dienen en de koffie of thee is handig te serveren in de kannen.
4. Sunday Brunch
 
Elke zondag samen ontbijten, daar hoort een lekker koffie of theetje bij. Samen met de ontbijtbordjes en kommen heb je alles wat je nodig hebt voor bij het ontbijt. Ook super leuk voor Pasen! Verblijd je gasten met dit kleurrijke servies.