December Gift Guide!

December Gift Guide!

Het is bijna zo ver! Daarom is het tijd om de laatste paar cadeaus  in huis te halen. Weet je nog niet wat je iemand wil geven? Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met een paar heel leuke ideeën.
 
 
  1. Houdt je vriendin/zus/mama/oma of wie dan ook van sieraden? Bij Melli Mello hebben we een paar echte statement pieces, die perfect zijn voor de feestdagen of een andere gelegenheid. Met een fijn prijsje, dus super leuk als extraatje!
 
 
 
  1. Iemand die graag in de keuken staat? Geen probleem! Geef een mega vrolijk en kleurrijk keukenschort cadeau. Wil je iets meer ingetogen? Dan hebben we er ook één met stippen. Dat wordt gegarandeerd koken met een lach!
 
 
  1. Creatief? Ook daar hebben we wat voor! Heb je al eens gehoord van een ‘bullet journal’? Dit is een mooi boekje met allerlei gestipte blaadjes. Dit maakt het super makkelijk om uit te lijnen, te tekenen of schema’s te maken op een creatieve manier. Combineer dit met een hip notitieboekje en je hebt meteen een leuke set!
 
 
  1. We zitten natuurlijk in een koud seizoen… daarom kan een dekentje niet ontbreken. En zeg nou zelf, je hebt er nooit genoeg! Een egaal plaid, één met print of kleurrijk, er zit voor iedereen wat tussen. De plaids van Melli Mello zijn ontzettend zacht en stralen zeker luxe uit. Een super chic en gezellig cadeautje dus!
 
 
Hebben we je op ideeën kunnen brengen? Wij hopen van wel. Bestellingen worden binnen 1 dag ingepakt en verstuurd, zodat jij nog op tijd je cadeau in huis kan halen.
Terug naar blog