SHOP the LOOK - December

SHOP the LOOK - December

Er breekt weer een nieuw seizoen aan, wat betekent dat het tijd is voor nieuwe wooninspiratie! Af en toe eens een transformatie in je interieur is natuurlijk leuk voor de afwisseling, anders zit je zo lang tegen hetzelfde aan te kijken. Met deze shop the look creëren we een makkelijke inspiratiebron.
 
Om in te spelen op de koudere dagen maken we gebruik van warme kleuren in combinatie met neutrale kleuren die je waarschijnlijk al in je interieur hebt, en eenvoudig te stijlen zijn. We hebben voor de woonkamer inspiratie gekozen voor grote meubels in neutrale kleuren of één statement piece.
De neutrale kleuren hebben we verwerkt met deze tafel van White Label Living  in combinatie met een bijpassende lamp van Easy Furn. Door de kleinere maar noodzakelijke meubels neutraal te houden kun je beter afwisselen met de accessoires in je huis. Dit zijn meubels waar je wel echt in wil investeren en dus niet zo vaak aan vervanging toe zijn. Het is zo niet alleen makkelijker te stileren, maar ook fijner voor de portemonnee!
 
 
Om je woonkamer aan te kleden en meer warmte te geven hebben we onze Heartbreaker collectie ontworpen. Maak het dus helemaal af met sierkussens en een warm zacht diep oranje plaid. Wil je zelf nou ook helemaal in stijl zijn samen met je interieur dan hebben we ook nog een super gave badjas in onze Heartbreaker collectie.
 
 
 
 
Hieronder zijn alle producten benoemd die te vinden zijn in de foto!
Langwerpig kussen – Melli Mello, Heartbreaker Roest Terra klein sierkussen
Plaid – Melli Mello, Heartbreaker Roest Terra plaid
Badjas – Melli Mello, Heartbreaker Roest Terra badjas
Vierkant kussen – Melli Mello, Wild Beauty sierkussen
Muurcirkel – Melli Mello, Wild Beauty muurcirkel
Behang – Melli Mello, Woodstock Fotobehang
Spiegel – NOVA, Neva Spiegel
Vloerkleed – Easy living, Revive vloerkleed
Lamp – Easy furn, Gaby vloerlamp
Bijzettafel – White Label Living, Frost koper bijzettafel
Terug naar blog