Melli Mello bied kleurrijke producten

Kleurrijk Slapen

Melli Mello staat bekend om het vele kleurgebruik en opvallende designs. De dekbedovertrekken van Melli Mello zijn voorzien van prachtige bloemenpatronen in een combinatie van verschillende kleuren en stijlen. Door het gebruik van levendige kleuren en leuke prints, zijn deze dekbedden niet alleen comfortabel om onder te slapen, maar geven ze ook een frisse en vrolijke uitstraling aan je slaapkamer. zo kan je heerlijk kleurrijk slapen.

 Breng de schoonheid van de natuur in je slaapkamer

Een dekbedovertrek met roze bloemenpatronen is een leuke aanvulling op iedere slaapkamer hierdoor krijgt hij ruimte, warmte en een rustgevende uitstraling, terwijl de bloemen zorgen voor een vrolijk en kleurrijk accent. Een roze bloemendekbedovertrek kan op verschillende manieren worden gestyled. Denk bijvoorbeeld aan witte of pastelkleurige sierkussens en accessoires. Zo behoud je een rustige sfeer in je slaapkamer.
De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder dekbedovertrekken in de afmeting 200x200 cm en 240x220 cm. De bloemenprint geeft een vrolijke en levendige uitstraling aan het bed en kan variëren van moderne en abstracte prints tot vintage bloemenprints met een romantische uitstraling. Een bloemendekbed geeft een kleurrijke en natuurlijke uitstraling aan de slaapkamer. 
zwarte uni dekbedovertrek van Melli Mello

Blooming dreams

Het dekbedovertrek Bloom on baby van Melli Mello is een opvallende toevoeging aan elke slaapkamer. Dit dekbedovertrek is voorzien van een donkere bloemenprint in rijke kleuren, waaronder roze, blauw en paars. Hierdoor creëert het dekbed een warme en gezellige sfeer in de slaapkamer. Hij is gemaakt van 100% katoen-satijn en voelt daarom zacht en luxueus aan. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd met bijpassende kussenslopen. Het Melli Mello dekbed Bloom on baby is een eyecatcher in elke slaapkamer!

Daydreamer 

Het dekbed 'Daydreamer' van Melli Mello is een prachtig dekbedovertrek dat je slaapkamer een vrolijke uitstraling geeft. Het is voorzien van een kleurrijke print met een combinatie van bloemen en stippen, die zorgen voor een speels en levendig effect. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn en voelt daardoor heerlijk zacht en soepel aan. Het Melli Mello dekbed 'Daydreamer' kan gecombineerd worden met verschillende kleuren en accessoires. Om een unieke sfeer in de slaapkamer te creëren. Dit dekbed is ideaal voor iedereen die houdt van een speelse en kleurrijke inrichting en brengt een vrolijk accent in je interieur. zo kan je kleurrijk slapen! 
Ontdek kleurrijk slapen met Melli Mello. Levendige kleuren en speelse patronen voor een vrolijke nachtrust. 
Terug naar blog