Melli Mello kussen en dekbedovertrek

vijf dekbedovertrekken voor een unieke slaapkameruitstraling

 Een unieke sfeer creëren

Het inrichten van je slaapkamer is een leuke manier om je persoonlijke stijl te laten zien. Wil je een unieke uitstraling creëren, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallend dekbedovertrek van Melli Mello. Me kleurrijke kleur of een jungle patroon. Om het geheel af te maken, kan je verschillende sierkussens op het bed leggen, in kleuren die mooi passen bij het dekbedovertrek. Door het toevoegen van deze elementen wordt je slaapkamer niet alleen functioneel, maar ook een fijne plek om te ontspannen.

Nr.1 Bloom on baby

Het dekbedovertrek Bloom on Baby valt op door de heldere en felle kleuren van groen, roze en blauw. De kleuren zijn mooi in balans, waardoor het dekbedovertrek niet te overheersend wordt. Dit maakt het geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Perfect als je, je kamer een kleurrijke uitstraling wilt geven. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuur en bevat onder andere bloemen en vlinders. Hierdoor geeft het dekbedovertrek een rustgevend gevoel en is het perfect om onder weg te dromen. Het Melli Mello dekbedovertrek Bloom on Baby voegt een uniek en levendig element toe aan elke slaapkamer.

Nr.2 Daydreamer

Het dekbedovertrek Daydreamer is leuk voor wie van bloemen en een vrolijk ontwerp houdt. Het dekbedovertrek heeft een patroon van bloemen in verschillende tinten roze, paars en lila, wat zorgt voor een kleurrijke en levendige uitstraling. Het patroon wordt afgewisseld met een grafische zwart-wit print, wat het geheel een unieke uitstraling geeft. Met dit dekbedovertrek haal je het lentegevoel in de slaapkamer en creëer je een frisse en vrolijke sfeer. Het Melli Mello dekbedovertrek Daydreamer is dan ook een echte aanrader voor wie graag wat afwisseling en kleur in de slaapkamer wil brengen.Melli Mello dekbedovertrek blog

Nr.3 Jungle Fever

Dekbedovertrek Jungle Fever brengt de jungle naar jouw slaapkamer. Het dekbedovertrek heeft een exotische jungle print met een leuke zebra print en kleurrijke bloemen. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je in een tropische omgeving slaapt. Het Melli Mello dekbedovertrek Jungle Fever is uniek, mede omdat het omkeerbaar is. De achterkant heeft een zwart-wit streep patroon, wat zorgt voor een compleet andere look en een leuk contrast met de jungle print aan de voorkant. Dit maakt het dekbedovertrek extra veelzijdig en geschikt voor verschillende stijlen. Het Melli Mello dekbedovertrek Jungle Fever is een echte aanrader voor wie van een unieke en exotische uitstraling houdt in de slaapkamer.

Nr.4 Mint to be

Het Melli Mello dekbedovertrek Mint to be heeft een effen mintgroene kleur die zorgt voor een serene uitstraling in de slaapkamer. Dit unieke dekbedovertrek is mooi voor wie een rustgevende sfeer wil creëren in de slaapkamer, zonder saai te worden. Het effen patroon zorgt voor een strakke look en maakt de slaapkamer een oase van rust. Daarnaast is het dekbedovertrek leuk te combineren met Melli Mello sierkussens, waardoor je wat extra kleuraccenten toe kunt voegen. Hiermee geef je de slaapkamer een stijlvolle en rustgevende uitstraling. Het Melli Mello dekbedovertrek Mint to be is daarom een echte aanrader. Dit dekbedovertrek is simpel, maar geeft wel wat kleur in je slaapkamer.

Nr.5 High on love

 Het Melli Mello dekbedovertrek High on Love is verkrijgbaar in een witte en zwarte versie en heeft een rustige look met een romantisch bloemendesign. Het dekbedovertrek is perfect voor de zomer en brengt de bloemenregen naar jouw slaapkamer. De subtiele jungleprint op de achtergrond is een leuke twist in het ontwerp en zorgt voor extra diepte, dat maakt het dekbedovertrek extra bijzonder. Het Melli Mello dekbedovertrek High on Love is omkeerbaar en heeft aan de achterkant een zwart-wit strepen design. Hierdoor kun je variëren met de uitstraling van het dekbedovertrek en past het bij verschillende stijlen. Het romantische bloemendesign van het Melli Mello dekbedovertrek High on Love zorgt voor een serene en ontspannen sfeer in de slaapkamer en maakt het perfect voor wie op zoek is naar een rustgevende en stijlvolle uitstraling.
 
 Melli Mello's vijf unieke dekbedovertrekken zijn een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar speelsheid en elegantie in hun slaapkamer. Met oog voor detail en een focus op kwaliteit brengt Melli Mello een goede combinatie van comfort en stijl.
 
Terug naar blog