Je grijze bank stijlen doe je zo  -7 tips

Je grijze bank stijlen doe je zo -7 tips

Een grijze bank kan een goede basis vormen voor verschillende woonstijlen, van klassiek tot modern. Maar het kan soms ook lastig zijn om te weten hoe je deze het beste kunt stijlen het maakt niet uit wat voor soort interieur je nou hebt. Accessoires zijn een eenvoudig en betaalbare manier om de uitstraling van je bank te veranderen en aan te passen aan je persoonlijke stijl en smaak. In deze blog ga ik je verschillende tips en ideeën geven over hoe je een grijze bank leuk kunt stijlen. Je zult namelijk zien dat er een tal van manieren zijn om jouw bank tot het middelpunt van de kamer te maken. Of je nou een hele nieuwe look wilt creëren of gewoon een paar kleine veranderingen wilt aanbrengen.

Deze tips helpen je om jouw grijze bank helemaal af te maken, en om te toveren tot een eyecatcher van je interieur!

grijze bank interieur van Melli Mello

Tip 1

Voeg kleur toe aan je grijze bank door een plaid in een kleur te kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl en leg
Deze nonchalant over de arm of rugleuning van de bank.

Tip 2

Een andere manier om kleur en textuur toe te voegen aan je grijze bank is door gebruik te maken van mooie kussens.
Er zijn verschillende soorten sierkussens die je kunt gebruiken om je bank op te fleuren. Zo zijn velvet sierkussen bijvoorbeeld erg populair dit moment. Ze hebben een zachte uitstraling en voelen heerlijk aan om tegenaan te leunen.

Tip 3

Velvet kussens kun je leuk combineren met sierkussens wanneer je hiervoor kiest. Kies dan een patroon dat past bij derest van je interieur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sierkussen met een geometrisch patroon als je een modern interieur hebt, of juist voor een kussen met een bloemenprint als je wat meer van de romantische sfeer houdt.

Tip 4

Muurcirkels zijn ook een leuke toevoeging aan je interieur en kunnen helpen om je grijze bank nog beter uit te laren komen. Kies een muurcirkel met een print die past bij de rest van je interieur en hang deze bijvoorbeeld boven de bank. Het zal niet alleen voor extra kleur zorgen, maar het kan ook helpen om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Tip 5

Door gebruik te maken van lagen kun je je grijze bank ook nog wat extra uitstraling geven. Doe bijvoorbeeld een mooie plaid over de bank en plaats daar een paar kussens bovenop. Dit maakt je bank nog gezelliger!

Tip 6

Kies voor verschillende texturen en materialen zoals wol, leer, fluweel en katoen om een interessante mix te creëren en je bank meer uitstraling te geven. Wees vooral niet bang om te experimenteren.

Tip 7

Tot slot is het gebruik van verschillende soorten vormen en maten een slimme manier om je bank te stijlen. Combineer bijvoorbeeld een grote kussen met wat kleinere kussens en ronde vormen met vierkante vormen. Het zorgt voor een visueel effect en maakt je bank nog meer het middelpunt van de kamer. Een grijze bank kan een goede basis vormen voor verschillende woonstijlen, van klassiek tot modern. Maar het kan soms ook lastig zijn om te weten hoe je deze het beste kunt stijlen het maakt niet uit wat voor soort interieur je nou hebt. Accessoires zijn een eenvoudig en betaalbare manier om de uitstraling van je bank te veranderen en aan te passen aan je persoonlijke stijl en smaak.
 

 Melli Mello wilt jou graag helpen met het opfleuren van jou interieur! neem een kijkje op de website en maak jou interieur spetterender dan ooit!

Terug naar blog