SHOP the LOOK - Januari

SHOP the LOOK - Januari

Nieuwe maandelijkse wooninspiratie! Dit keer gericht op de slaapkamer. Met deze shop de look willen we jullie inspiratie geven om eens met een ander oog naar een ruimte te kijken of nieuwe kleurcombinaties waar jij zelf nog niet aan gedacht had!
 
Dit keer zijn we voor vrolijke kleuren gegaan! We snappen dat het gewaagd is om zo’n uitgesproken kleur als roze te kiezen, want hoe stijl je dat met andere meubels? Roze en groen zijn al heel erg lang een goede combinatie en groen is een erg toegankelijke kleur en straalt kalmte uit. Wat weer een tegenhanger is van het roze.
 
Door de felle kleur te verwerken in kleinere objecten wordt het geen circus maar heb je wel iets wat meer opvalt! Om de slaapkamer toch goed donker en sfeervol te houden hebben we ervoor gekozen om alleen maar zwarte meubels er bij te doen. Onze Bloom on Baby en Sweet Escape gaan perfect samen. Dit is een oude collectie samen met een nieuwere collectie, die totaal van elkaar verschillen maar toch te mixen zijn! Zo zie je maar, geef je oude meubels en decoratie een tweede kans, waardoor je niet heel veel nieuwe spullen hoeft te kopen!
 
Hieronder zijn alle producten benoemd die te vinden zijn in de foto! 
Badjassen – Melli Mello, Be my Baby & Sweet escape badjas.
Dekbedovertrek – Melli Mello, Bloom on baby dekbedovertrek
Lamp – Easy Furn, Turn around hanglamp
Deco  – Melli Mello, Floral thoughts wall art
Gordijn – Kwantum, Tullus gordijn
Kastje – White label living, Vigo nachtkastje
Kleed - La alegre , Yola vloerkleed
Plaid – Melli Mello, Be my baby plaid
Stoel – LABEL51, Fauteuil Rex
Kussens – Bloom on Baby & Sweet escape kussen
Bloempot – Leenbakker, Bloempot op pootjes Niek
Terug naar blog