Pasen 2023: Alles wat je nodig hebt voor het perfecte paasontbijt

Pasen 2023: Alles wat je nodig hebt voor het perfecte paasontbijt

Pasen is een prachtige gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie en te genieten van een heerlijk Paasontbijt of Paasbrunch. Naast het smakelijke eten, speelt het servies en keukentextiel een belangrijke rol bij het creëren van een sfeervolle tafelsetting. Het servies en keukentextiel moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling van de tafel. Bij Melli Mello begrijpen we dit als geen ander en hebben we een prachtige collectie servies en keukentextiel ontworpen die perfect is voor een feestelijk eetmoment.

Fleur je tafel op met een kleurrijke placemat

Met Pasen in het vooruitzicht is het tijd om ons huis in feestelijke sferen te brengen. Een eenvoudige manier om een vleugje vrolijkheid toe te voegen aan je paasontbijt of brunch is met een placemat, bijvoorbeeld de Melli Mello floral stripe placemat van Mellimello. Deze placemat is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past perfect bij de lente. De bloemenprint brengt de natuur naar binnen en zorgt voor een gezellige sfeer aan tafel. Ga je liever voor iets meer rust? Kies dan voor de zwart-witte variant.

Gebruik een mooie broodmand bij het serveren van je broodjes

Een gezellig paasontbijt of brunch is pas compleet met een mooi opgemaakte tafel en een goede selectie aan broodjes en andere lekkernijen. Om dit geheel compleet te maken, heeft Melli Mello een collectie prachtige broodmandjes in het assortiment. Deze mandjes zijn niet alleen handig om je broodjes in te bewaren, maar geeft ook nog eens een stijlvolle touch aan je tafel.

Maak je paasontbijt tafelsetting af met een etagère

De etagère is een mooie manier om lekkernijen te presenteren tijdens een paasontbijt of brunch. Melli Mello heeft een prachtige etagère ontworpen die perfect past bij het vrolijke en kleurrijke thema van Pasen. De mix van kleurrijke bloemen en stippen zorgt voor een unieke uitstraling die de aandacht trekt van alle gasten. De etagère is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is stevig genoeg om verschillende lekkernijen op te kunnen plaatsen. Of het nu gaat om cupcakes, sandwiches of chocolade paaseitjes, op de etagère van Melli Mello komen ze allemaal tot hun recht. Een echte aanwinst voor een geslaagde paasbrunch.

melli mello servies pasen

Zet jouw hapjes mooi op tafel met een kleurrijke serveerschaal

De kleurrijke serveerschaal van Melli Mello is niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je maaltijd. De schaal is ideaal om gerechten op een mooie manier te presenteren, van salades tot bijgerechten en lekkere hapjes. Het is een echte eyecatcher op tafel en zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer. 

Maak je paasontbijt of brunch af met leuke kleurrijke borden

Wat is er nou leuker dan je paasontbijt en brunch op te fleuren met borden met een leuke print? Deze borden zijn een echte aanvulling op je tafeldecoratie. De borden van Melli Mello zijn voorzien van vrolijke prints die perfect passen bij de lente en Pasen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je ze kunt gebruiken als ontbijtbord of als dinerbord. 

Waar wacht je nog op? Shop je favoriete items en geniet samen met vrienden en familie van de Paasdagen en de lente! 
Terug naar blog