Wat is de beste kleur voor je slaapkamer?

Wat is de beste kleur voor je slaapkamer?

Dit is de kamer waar je ontzettend veel tijd in doorbrengt. Daarom is de juiste kleur voor in je slaapkamer niet geheel onbelangrijk. Het is een plek waar je je fijn moet voelen en helemaal tot rust moet komen.
 

KLEUR

Wist je dat kleuren verschillende effecten op je kunnen hebben? Het is van belang om de juiste kleur te kiezen voor je slaapkamer, want sommige kleuren kunnen er juist voor zorgen dat je niet helemaal tot rust komt. Hieronder bespreken wij de effecten die kleuren op je hebben, van onze unidekbedovertrekken.
 
Groen straalt kalmte en een natuurlijk gevoel uit. Net als in de natuur heeft groen een rustgevend effect op je lichaam.
Blauw is juist kalmerend en ook nog hartslag verlagend. Het is uit onderzoek gebleken dat mensen met de kleur blauw in hun slaapkamer de meeste uren slaap per nacht halen!
Wit is de kleur van netheid. Door de witte kleur te verwerken in je slaapkamer laat je zien dat alles schoon en op orde is.
Oranje is vriendelijk en geeft stabiliteit. Ook zou het grotere ruimtes kleiner en sfeervoller laten overkomen. Een prima keuze dus.
Grijs is tijdloos. Het straalt elegantie en bescheidenheid uit. Met deze kleur kom je over als een stabiel persoon.
Zwart staat voor duisternis, wat je dus goed kan creëren met deze kleur. Het straalt waardigheid en elegantie uit.
 
 

CONCLUSIE

Nu je meer te weten bent gekomen over de effecten die kleuren op je hebben wordt het misschien wat makkelijker om een keuze te maken. Maar je moet natuurlijk lekker zelf bepalen welke kleur jij in je slaapkamer wilt gebruiken!
Word jij nou helemaal blij van een andere kleur? Dan moet je dat gewoon doen. Enneh, met je ogen dicht zie je toch niks!
Terug naar blog