Privacybeleid

Privacyverklaring Melli Mello

U wilt uw persoonlijke gegevens niet zomaar verstrekken . Ze worden voor verschillende doeleinden gevraagd. Wij leggen u graag uit waarom dit nodig kan zijn. Op deze pagina leggen we uit waarom we wat informatie nodig hebben. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, laat het ons weten.

Melli Mello BV en La Terzi BV (hierna te noemen Melli Mello), gevestigd aan Ravelijn 14 te Veenendaal en ingeschreven bij de KvK onder de nummers 64927016 (Melli Mello BV) en 64927342 (La Terzi BV) hechten belang aan de bescherming van persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe La Terzi omgaat met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg).

La Terzi verzamelt persoonlijke informatie in verschillende manieren waarop u een bestelling plaatst of wanneer u zich registreert voor diensten die worden aangeboden door La Terzi. Door u te registreren, gaat u akkoord met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens door La Terzi. Om uw bestelling te kunnen verwerken, op fraude te controleren en uw bestelling te kunnen afronden, moeten wij voor elke geplaatste bestelling de volgende informatie verzamelen en opslaan; uw naam, e-mail, thuis-, verzend- en factuuradres en telefoonnummer.

  1. Application

Deze privacyverklaring is van toepassing aan de volgende categorieën natuurlijke personen van wie La Terzi persoonsgegevens verwerkt:

  1. (potentiële klanten;
  2. Bezoekers van de website (s)
  3. Sollicitanten;
  4. Alle andere personen die contact opnemen met La Terzi of wiens persoonsgegevens La Terzi verwerkt, met uitzondering van haar medewerkers.
  5. Verwerking van persoonsgegevens

La Terzi verwerkt persoonsgegevens die:

  1. Een betrokkene persoonlijk, telefonisch of digitaal (via e-mail of webformulieren op de website ), zoals naam, geslacht, e-mailadres, aankoop-, betalings- en bestelgeschiedenis, creditcardnummer, e-mail, factuur, - en / of afleveradres, telefoonnummer.
  2. Tijdens een bezoek door een betrokkene aan de website van La Terzi, zoals het IP-adres, het surfgedrag op de website (su ch als informatie over het eerste bezoek, vorig bezoek en huidig ​​bezoek, de bekeken pagina's en de manier waarop de website wordt genavigeerd) en op welke delen ervan de betrokkene klikt;
  3. Doeleinden van verwerking

La Terzi verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  1. La Terzi verwerkt de persoonsgegevens die de klant verstrekt aan La Terzi of ooit op de website heeft verstrekt, om de aankopen van de klant te kunnen afhandelen en om zijn verplichtingen jegens de klant te kunnen nakomen.
  2. De gegevens kunnen worden gebruikt voor identificatie, gerichte marketing, klantenonderzoek, nieuwsbrieven en statistieken. De gegevens kunnen ook worden gebruikt om post, sms en e-mails naar de klant te sturen en voor marketing en informatieverstrekking via de telefoon, dit alles alleen wanneer de klant zich via de website voor de nieuwsbrief abonneert of wanneer de klant een bestelling heeft geplaatst. Indien de klant niet wil dat zijn / haar gegevens worden gebruikt voor marketing via sms of e-mail, kan de klant dit kenbaar maken aan La Terzi door een bericht te sturen naar customerservice@mellimello.nl of zich uit te schrijven. onderaan de mailing. De klant kan op elk moment contact opnemen met La Terzi om zich af te melden voor elke vorm van marketing gericht op de klant.
  3. Het bijhouden van gebruikersstatistieken van de websites. De gegevens kunnen ook worden gebruikt om koopgedrag te analyseren met als doel de klant te voorzien van relevante informatie en marketingmateriaal en om de website, betaalmethoden en procedures te verbeteren. Behandeling met het oog op het verbeteren van betalingsmethoden en -procedures kan betekenen dat de persoonlijke gegevens van de klant worden overgedragen aan andere bedrijven binnen de La Terzi-groep en / of derde partijen.
  4. Derde partijen zijn bijvoorbeeld SendCloud en Mollie . Deze partijen voldoen aan het Safety Shield.
  5. La Terzi maakt gebruik van de advertentieservices van Google. Meer informatie over het verzamelen, delen en gebruiken van gegevens door Google is te vinden in het privacybeleid van Google. a> ( https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=nl a>)
  6. La Terzi maakt gebruik van cookies. Cookies stellen ons in staat om de functionaliteit van de website te verbeteren. Daarnaast kunnen we bijhouden hoeveel en welke advertenties er aan je worden getoond, zodat je niet altijd dezelfde advertentie te zien krijgt.
  7. Als je niet wilt dat wij deze informatie van je verzamelen, dan kun je kan:
    Cookies uit uw browser verwijderen in de instellingen van uw browser.
    Stel uw browser zo in dat cookies niet automatisch worden geaccepteerd.
    Houd er rekening mee dat websites minder goed zullen functioneren als u geen cookies accepteert . Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen we cookies op uw apparaat opslaan als deze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.
  8. Juridische basis

La Terzi verwerkt persoonsgegevens op basis van een van de volgende juridische gronden:

  1. Toestemming van de betrokkene. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder dat dit de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking aantast;
  2. Een gerechtvaardigd belang, zoals het gebruik van contactgegevens om facturen en / of bestellingen te verzenden en het gebruik van contactgegevens om verven en gebruikte kleuren op te slaan voor een klant.
  3. Verwerkers

La Terzi kan serviceproviders (verwerkers ) voor de verwerking van persoonsgegevens die alleen persoonsgegevens verwerken volgens instructies van La Terzi. La Terzi sluit een bewerkersovereenkomst met verwerkers die voldoet aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg) stelt.

  1. Delen van persoonsgegevens met derden

La Terzi deelt persoonsgegevens met derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. La Terzi deelt geen persoonsgegevens met derden voor commerciële doeleinden, tenzij bijeenkomsten / campagnes gezamenlijk met een andere organisatie worden georganiseerd. In dat geval worden alleen noodzakelijke contactgegevens gedeeld.

  1. Doorgifte buiten de EER

In principe doet La Terzi dat geen persoonsgegevens doorgeven aan landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Mocht dit desondanks nodig zijn, dan zorgt La Terzi ervoor dat de doorgifte alleen plaatsvindt als de Europese Commissie heeft aangegeven dat het betreffende land een passend beschermingsniveau biedt of dat er passende waarborgen zijn in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( Gem.).

  1. Bewaring en bescherming van gegevens

La Terzi bewaart persoonlijke gegevens niet langer dan nodig is. P >

Als de klant ermee heeft ingestemd om als klant / lid bij La Terzi te worden geregistreerd, worden de persoonlijke gegevens van de klant bewaard totdat de klant weer uitlogt. Dit om te voorkomen dat voor de klant relevante informatie, zoals gebruikte verven en kleuren, verloren gaat.

De klant kan zich op elk moment uitschrijven als klant / lid op de website. De klant kan op elk moment gegevens binnen het aangemaakte account wijzigen en / of verwijderen. Als de klant zich niet registreert als klant / lid, worden zijn / haar persoonsgegevens alleen verwerkt zolang de wet dit vereist of zo lang als nodig is voor La Terzi om haar verplichtingen jegens de klant na te komen, bijv. nakoming van een leverings- of garantieverplichting worden bewaard.

In ieder geval worden de persoonsgegevens van de klant niet langer bewaard dan wettelijk is toegestaan ​​onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

In daarnaast hanteert La Terzi in principe de volgende bewaartermijnen:

  1. (Financiële) administratieve gegevens: 7 jaar na vastlegging van de gegevens;
  2. Gegevens van werknemers en zelfstandigen , anders dan (financiële) administratieve gegevens: 5 jaar na uitdiensttreding of na einde opdrachtovereenkomst;
  3. Gegevens van sollicitanten: 6 maanden na afronding sollicitatieprocedure;
  4. ol >

    Hoe beschermt La Terzi de persoonsgegevens van de klant?

    Ter bescherming van de persoonsgegevens van de klant heeft La Terzi veiligheidsprocedures opgesteld en technische en organisatorische maatregelen genomen. Bovendien beschikt La Terzi over adequate firewall- en antivirusprogramma's om het computernetwerk van La Terzi te beschermen en om ongeautoriseerde toegang ertoe te ontzeggen. Fysieke toegang tot de gebieden waar de gegevens zijn opgeslagen is beperkt, alleen bevoegde personen hebben er fysieke toegang toe.

    1. Link's

    De website kan links naar andere websites bevatten. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van La Terzi. Indien de klant verder wordt doorgelinkt naar een andere website, dient de klant het integriteitsbeleid te raadplegen dat op die website van toepassing is. La Terzi is niet verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van de klant door of op andere websites.

    1. Wijzigingen privacyverklaring

    La Terzi kan deze privacyverklaring altijd wijzigen. Een actuele versie van de privacyverklaring zal op de website van Melli Mello worden gepubliceerd. Het is verstandig om deze regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

    1. Rechten, vragen en klachten

    Jij hebben het recht om La Terzi te verzoeken om inzage, rectificatie, verwijdering, overdracht, beperking van de verwerking en bezwaar tegen uw persoonsgegevens. U kunt hierover contact opnemen met La Terzi door een e-mail te sturen naar klantenservice@mellimello.nl

    U kunt ook contact opnemen met La Terzi door een e-mail te sturen naar info@laterzi.nl als u vragen of klachten heeft over de manier waarop La Terzi persoonsgegevens verwerkt.

    We proberen een klacht naar tevredenheid op te lossen. Lukt dat niet, dan kun je je wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).