Het ideale Moederdagcadeau shop je bij Melli Mello

Het ideale Moederdagcadeau shop je bij Melli Mello

Moederdag is een dag om de liefde en waardering voor moeders over de hele wereld te vieren. Het is een dag waarop we onze dankbaarheid kunnen uiten voor de onvoorwaardelijke liefde en toewijding die ze ons hebben gegeven. Moederdag wordt meestal gevierd op de tweede zondag van mei, maar de datum kan variëren afhankelijk van het land waarin het wordt gevierd.

De oorsprong van Moederdag

De oorsprong van Moederdag gaat terug tot het oude Griekenland, waar het werd gevierd ter ere van de moedergodin Rhea. In de Verenigde Staten werd Moederdag geïntroduceerd in 1908 door Anna Jarvis om haar eigen moeder in het zonnetje te zetten. Sindsdien is het een populaire feestdag geworden die wereldwijd wordt gevierd.

Het perfecte Moederdag geschenk

Als je op zoek bent naar een uniek en stijlvol Moederdag geschenk, dan is een item van Melli Mello het perfecte cadeau voor jou! Onze collectie bestaat uit prachtige servies, sierkussens, plaids, tassen, muurcirkels en andere woonaccessoires. Het is een perfect geschenk voor moeders die houden van een kleurrijke en gezellige uitstraling in hun huis. Bovendien zijn de producten van Melli Mello van hoge kwaliteit, waardoor je moeder er lang van kan genieten. 

Sierkussens & plaids

Het opfleuren van het interieur geeft een gevoel van comfort en gezelligheid. De kussens en plaids van Melli Mello zijn een echte eyecather voor op de bank of bed. Houdt je moeder van een printje dan is het bloom on baby sierkussen echt iets voor haar, of wanneer ze houd van wat meer rust ga dan bijvoorbeeld voor een Velvet Ruffle sierkussen. Het is een dagelijks bruikbaar cadeau dat je moeder keer op keer zal herinneren aan jouw liefde en waardering. Met dit cadeau kan je moeder optimaal ontspannen op Moederdag!

Servies & keukentextiel

Een tafelsetting van Melli Mello valt gelijk op, omdat deze een vrolijke en kleurrijke uitstraling heeft en een echt statement maakt. Het keukentextiel van Melli Mello is uniek en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die de keuken binnenkomt. Een ontbijtje op bed voor Moederdag zal er gelijk een stuk gezelliger uitzien met het servies van Melli Mello!

melli mello breakfast

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Melli Mello zijn uniek en hebben een kleurrijke unieke look. Kies bijvoorbeeld voor Rock & Rose of High on love. Liever iets meer rust? Ga dan voor Little White lies of Back to Black. De dekbedovertrekken zorgen voor een comfortabele nachtrust, waardoor je moeder zich elke dag opnieuw uitgerust zal voelen. Met een Melli Mello dekbedovertrek geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een cadeau dat je moeder elke nacht zal herinneren aan dit lieve cadeau van jou.

 

Wil jij een glimlach op het gezicht van je moeder toveren? Geef haar een cadeau dat net zo speciaal is als zij, en laat haar zien hoeveel je van haar houdt!

 

Terug naar blog